'De buitenwereld reflecteert jou.'

 

 

Ik ben Monique Mensink geboren op 6 september 1966.

Door mijn sterke interesse in mensen, hun relaties ten opzichte van zichzelf en anderen, de vele soorten (alternatieve) geneeswijzen, spiritualiteit, ontwikkelingen in wetenschappelijke theorieën (o.a. quantumfysica), ben ik mij met veel enthousiasme hierin gaan verdiepen. Dit heb ik gedaan door het lezen van vele boeken en het volgen van verschillende opleidingen en cursussen. Hierdoor heb ik in de eerste instantie veel over mijzelf geleerd, o.a wat mijn persoonlijke blokkerende eigenschappen zijn, en hoe ik mijn natuurlijke talenten herken om deze optimaal te gebruiken. 

Ik heb leren vertrouwen op mijn intuïtie en leef steeds meer vanuit mijn hart.

Door eigen ervaring heb ik ondervonden dat wij als mens één geheel vormen en dat alles met elkaar in verbinding staat. Voor mij zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden met elkaar. Onbalans kan ontstaan door het ‘niet trouw zijn aan je eigen ik’. Dit kan uiteindelijk resulteren in klachten op b.v. emotioneel of fysiek niveau.

Alles wat ik uitdraag pas ik zelf ook toe in mijn leven. (Mijn credo is: wees zelf het goede voorbeeld en behandel een ander zoals jezelf wilt worden behandeld.)  

Door verschillende therapieën en cursussen geef ik mensen inzicht in hun leven met betrekking tot hun remmende en stimulerende kwaliteiten. Hierdoor ontdekken ze waarom hun leven tot nu toe zo verlopen is. Mijn persoonlijke werkwijze stimuleert mensen ook vanuit hun passie(s) en interesse(s) het leven te creëren zoals zij wensen te leven.

Door de spirituele kennis en wijsheid die ik heb ten volle te benutten, kan ik u laten ervaren dat u de creator bent van uw eigen leven. Het optimaal genieten van het moment en beseffen dat uw toekomst voor u ligt, dat u deze kunt beïnvloeden zodat u aan het einde van uw leven weet dat u dingen hebt gedaan of in ieder geval geprobeerd hebt die te doen en kunt zeggen: 'Ik heb voor mij het beste uit mijn leven gehaald en ik heb een fantastisch leven gehad.' Alles in het verleden is gebeurd met een reden. Door al uw ervaringen uit het verleden bent u gegroeid, maar het verleden is geen harnas voor de toekomst. Leer uw eigen leven te leven. Ik heb niet de waarheid in pacht, maar help u uw eigen waarheid te leren kennen.